Φιλοσοφία

Εναλλακτικό Γυμναστήριο - Σώμα & Φως

“Οραματιστήκαμε ένα χώρο, στον οποίο η ευεξία μέσω της σωματικής άσκησης θα συνδυάζεται με την αυτοβελτίωση και την προαγωγή της αυτογνωσίας”

Mαριάννα Παπαδοπούλου & Καλλιόπη Κούρου
Εμπνεύστριες του «Σώμα & Φως»

Εναλλακτικό Γυμναστήριο

Το Εναλλακτικό Γυμναστήριο «Σώμα & Φως» δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει έναν πρωτοποριακό και εναλλακτικό χώρο, στον οποίο η ευεξία μέσω της σωματικής άσκησης θα συνδυάζεται με την αυτοβελτίωση και την προαγωγή της αυτογνωσίας. Η επαφή δασκάλου (γυμναστή) και μαθητή (ασκούμενου) δεν περιορίζεται στην απλή εκμάθηση των ασκήσεων. 

Ο «δάσκαλος» γυμναστής ασχολείται προσωπικά με τον κάθε ασκούμενο και προσαρμόζει τις ασκήσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός ξεχωριστά. Στόχος είναι το σώμα και ο νους, να βρεθούν σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία γιατί το ένα υποστηρίζει και συμπληρώνει το άλλο. 

Πολυχώρος - Σώμα & Φως

Πολυχώρος

Ο Πολυχώρος «Σώμα & Φως» αναπτύχθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα καλλιτεχνικό και πολιτιστικό δρώμενο στο κέντρο του Πειραιά που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα και την εναλλακτική του ματιά εκφράζοντας την τέχνη και τον πολιτισμό σε συνδυασμό με την κοινωνική δραστηριότητα και την απλή καθημερινή ζωή.