Online μαθήματα

Πλέον η απόσταση δεν παίζει κανένα ρόλο! Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος του εναλλακτικού μας γυμναστηρίου Σώμα & Φώς, συμμετέχοντας μόνο διαδικτυακά επικοινώνησε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε. Η πρώτη συνεδρία είναι συνεδρία γνωριμίας. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 50 λεπτών, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις είτε Personal, είτε σε Small Groups.

Για περισσότερες πληροφορίες μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2117504324, 69323 05351

https://www.phws.eu/timetable/


ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

e- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: Για τις συναντήσεις μας θα χρησιμοποιήσουμε την πολύ απλή πλατφόρμα Zoom. Δείτε παρακάτω πού θα βρείτε πλήρεις οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Είναι απαραίτητο ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με web cam –κάμερα εξωτερική με ενσωματωμένο μικρόφωνο συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, το laptop ή το τηλέφωνό σας. Τα περισσότερα laptop, καθώς και όλα τα tablet και τα τηλέφωνα τύπου smartphone είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο.
ΕΓΓΡΑΦΗ: Ο μήνας (30 ημέρες από την ημέρα έναρξής σας) είναι η μικρότερη ενότητα. Μπορείτε να κάνετε προηγουμένως ένα δοκιμαστικό σε κάθε μάθημα.
Η εγγραφή θα καταχωρείται αφού έχετε καταθέσει την εισφορά σας για τη μηνιαία ενότητα μαθημάτων ή για τη συνεδρία/σεμινάριο.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ LINK: Για κάθε μάθημα και κάθε μέρα της εβδομάδας υπάρχει ένα ξεχωριστό link εισόδου στο Zoom.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ EΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ e-ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΒΗΜΑ: Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6932305351 , προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο στόχος σας και ποια η σωματική σας κατάσταση ( πχ τραυματισμοί) και να επιλέξουμε τα μαθήματα σας.
ΒΗΜΑ 2 (αυτό το κάνουμε εμείς!):
Μόλις λάβουμε τα παραπάνω στοιχεία, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά, μέχρι τις 12:00 της ημέρας του μαθήματος τα στοιχεία (link, password) με τα οποία θα μπείτε στη πλατφόρμα για το συγκεκριμένο μάθημα.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την πλατφόρμα
Πρώτα απ’όλα, κατεβάστε την εφαρμογή Zoom στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Είναι πανεύκολο. Την εγκατάσταση θα την κάνετε μόνο την πρώτη φορά. Για όλα τα επόμενα μαθήματα απλά θα πατάτε το link που θα σας έχουμε στείλει ως απάντηση στο mail της εγγραφής σας. Με αυτό θα ανοίγετε το ΖΟΟΜ (οpen Zoom) στο αναδυόμενο παράθυρο. Οταν σας ζητηθεί, προσθέτετε και τον κωδικό που σας στείλαμε.
Ώρα σύνδεσης στο Zoom: Έχετε τη δυνατότητα να μπείτε δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος για να κάνετε τυχόν τεχνικές ρυθμίσεις. Συστήνεται να έχετε πάρει κοντά σας ό,τι θα χρειαστείτε για το μάθημά σας. Παρακαλούμε να είστε απολύτως συνεπείς με αυτό το ωράριο ώστε με την έναρξη του μαθήματος να μη χρειαστεί να διακοπεί η ροή του.

 

ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
Στρώμα άσκησης, καρέκλα , μαξιλάρια , σκουπόξυλο , πετσέτα , μπάλα, λάστιχα , βαράκια και οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στο εκάστοτε μάθημα και υπάρχει σπίτι σας.
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει προμηθευτεί τον εξοπλισμό μπορεί να επικοινωνήσει με το δάσκαλό του , αλλά πάντα υπάρχουν εναλλακτικές.
(πχ αν δεν έχετε βαράκια , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 μπουκάλια νερό)

Πρόβα με τη web cam:
Μπαίνετε σύμφωνα με τις οδηγίες στην πλατφόρμα.
Βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά ο ήχος και η εικόνα από την web camera, (αφού έχετε μπει στην πλατφόρμα του zoom γιατί αλλάζει η οπτική από πλατφόρμα σε πλατφόρμα).
Φροντίστε να έχετε πολύ καλό, διάχυτο φωτισμό, για να φαίνεστε καθαρά. Αν το μάθημα είναι νωρίς και υπάρχει ήλιος, να μην είναι από πίσω σας το παράθυρο.
Τοποθετείστε την κάμερα ώστε να σας παίρνει, χωρίς να χρειάζεται να τη μετακινήσετε, σε δυο ή τρεις θέσεις μέσα στο χώρο σας:
Δοκιμάστε όλες τις θέσεις αν τις πιάνει η κάμερα, αλλιώς τροποποιήστε ανάλογα με τις συνθήκες.
Σας συστήνουμε θερμά να έχετε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πριν την ώρα του μαθήματος.
Όπως είπαμε και πριν, η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε 10 λεπτά πριν την έναρξη. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε την κάμερα και το μικρόφωνο να δείτε αν όλα λειτουργούν σωστά. Αν δεν το “έχετε” με την τεχνολογία και νοιώθετε αβεβαιότητα, πάρτε μας τηλέφωνο.